KoBra-nieuws

KoBra-event met Herman van Veen verplaatst

Na de vorige week aangekondigde versoepelingen heeft het KoBra-bestuur in goed overleg met Theaters Tilburg, besloten om het KoBra-event met Herman van Veen te verplaatsen van zondag 20 juni naar zondag 18 juli. 

Het bestuur heeft hiervoor gekozen omdat dit event alleen door kan gaan als gasten een sneltest hebben ondergaan of gevaccineerd zijn en dit met de daarvoor bestemde app kunnen aantonen. Voor 30 juni geldt dat naast de sneltest ook de 1,5 m regel gehandhaafd dient te worden. 

2 juni 2021

 

Lees verder

Young Classical Talent Award

Een van de KoBra-sponsorprojecten is de Young Classical Talent Award. Op donderdag 15 april 2021 namen vier jonge muzikanten het tegen elkaar op tijdens de YCTA. Kris van der Plas, Eva Rijnen, Adna Alagic en Maaike van Stralen speelden allen als solist op de vleugel de sterren van de hemel. Dat deden ze niet alleen, maar onder begeleiding van kamerorkest Kamerata Zuid. Kijk deze prachtige muzikale avond vanuit de Concertzaal van Theaters Tilburg nu terug.

17 april 2021
kijk hier

Drie avonden Bach

KoBra levert een sponsorbijdrage aan een bijzonder project van Jan-Willem Rozenboom. 

Rozenboom  is vaste pianist en componist voor zanger Guus Meeuwis. Ondertussen wijdde hij zich elf jaar lang aan Bachs meesterwerk de Goldbergvariaties, BWV 988. Op 11, 18 en 25  april biedt hij iedereen die dat wil de mogelijkheid om  drie gratis livestreams te volgen rondom het thema Bach. 

9 april 2021
Reserveer

KoBra-reis Mechelen uitgesteld

Omdat er op korte termijn geen versoepelingen worden verwacht op de huidige coronamaatregelen heeft het KoBra-bestuur besloten om de  KoBra-reis naar Mechelen te verplaatsen naar september 2021. Dit in de hoop dat er tegen die tijd weer meer mogelijk is en we er een geslaagde reis van kunnen maken.

24 maart 2021
Lees verder