KoBra-nieuws

Young Classical Talent Award

Een van de KoBra-sponsorprojecten is de Young Classical Talent Award. Op donderdag 15 april 2021 namen vier jonge muzikanten het tegen elkaar op tijdens de YCTA. Kris van der Plas, Eva Rijnen, Adna Alagic en Maaike van Stralen speelden allen als solist op de vleugel de sterren van de hemel. Dat deden ze niet alleen, maar onder begeleiding van kamerorkest Kamerata Zuid. Kijk deze prachtige muzikale avond vanuit de Concertzaal van Theaters Tilburg nu terug.

17 april 2021
kijk hier

Drie avonden Bach

KoBra levert een sponsorbijdrage aan een bijzonder project van Jan-Willem Rozenboom. 

Rozenboom  is vaste pianist en componist voor zanger Guus Meeuwis. Ondertussen wijdde hij zich elf jaar lang aan Bachs meesterwerk de Goldbergvariaties, BWV 988. Op 11, 18 en 25  april biedt hij iedereen die dat wil de mogelijkheid om  drie gratis livestreams te volgen rondom het thema Bach. 

9 april 2021
Reserveer

KoBra-reis Mechelen uitgesteld

Omdat er op korte termijn geen versoepelingen worden verwacht op de huidige coronamaatregelen heeft het KoBra-bestuur besloten om de  KoBra-reis naar Mechelen te verplaatsen naar september 2021. Dit in de hoop dat er tegen die tijd weer meer mogelijk is en we er een geslaagde reis van kunnen maken.

24 maart 2021
Lees verder

KoBra-voorjaarsevent met Herman van Veen

Ook dit voorjaar bieden wij u graag een bijzondere activiteit waarvoor u gasten uit kunt nodigen. De datum en de activiteit zijn gepland, maar natuurlijk zijn we afhankelijk van de dan geldende regels. Dit betekent dat we in afwachting zijn van de definitieve go! 

Net als in het najaar zullen we voor dit event uitwijken naar 013. Niemand  minder dan Herman van Veen zal het optreden verzorgen op deze zomerse namiddag.

24 maart 2021

 

Lees verder