KoBra-gala’s  2019

Tweemaal per jaar zijn de KoBra-deelnemers en hun relaties van harte welkom bij de KoBra gala-avonden. Deze avonden beginnen met een internationale topvoorstelling die plaatsvindt in de schouwburg of concertzaal. Het gaat om besloten avonden die alleen toegankelijk zijn voor de KoBra-deelnemers en hun genodigden.

Na afloop van de voorstelling zijn alle genodigden van harte welkom bij de afterparty. De keukenbrigade van Lucebert met chef-kok Tom Biessen staat garant voor de culinaire invulling deze avond!

De voorstellingen die komend seizoen gekozen zijn voor KoBra zijn:

Voorjaarsgala 2019:  Shaken, not Stirred
Metropole Orkest, Dorona Alberti & Jeangu Macrooy
The music of James Bond

Naar verwachting gaat de 25e Bond-film in 2019 première. Bij elke film hoort een ‘Bondnummer’, inmiddels net zo’n fenomeen als de andere bekende ingrediënten zoals de gemene schurk en de Bondgirls. Het voorjaarsgala staat daarom geheel in teken van de muziek uit 24 films die sinds 1962 zijn verschenen. Het met drie Grammy’s beloonde Metropole Orkest brengt deze muziek tot leven: van Goldfinger, Diamonds are forever tot GoldenEye, For your eyes only en Skyfall. Gegarandeerd een swingend concert met veelzijdige als solisten Dorona Alberti (Gare du Nord) en Jeangu Macrooy (Judas in The Passion). Het Bond-thema is natuurlijk een perfect uitgangspunt voor een afterparty in stijl, natuurlijk met black tie!

Het kledingadvies voor deze avond luidt: heren: black tie | dames: feestelijk

Najaarsgala 2019: nog niet bekend

De naam van de artiest die het optreden op deze avond verzorgt staat nog onder embargo.