KoBra-gala’s  2020

Tweemaal per jaar zijn de KoBra-deelnemers en hun relaties van harte welkom bij de KoBra gala-avonden. Deze avonden beginnen met een internationale topvoorstelling die plaatsvindt in de schouwburg of concertzaal. Het gaat om besloten avonden die alleen toegankelijk zijn voor de KoBra-deelnemers en hun genodigden.

Na afloop van de voorstelling zijn alle genodigden van harte welkom bij de afterparty. De keukenbrigade van Lucebert met chef-kok Tom Biessen staat garant voor de culinaire invulling deze avond!

De voorstellingen die dit jaar gekozen zijn voor KoBra zijn:

Voorjaarsevent 2020: Cirque Alfonso – Tabarnak

In korte tijd heeft het Canadese gezelschap Cirque Alfonse internationale faam verworven met zijn wervelende shows vol spectaculaire en acrobatische hoogstandjes. We zijn dan ook erg blij ze deze keer in Tilburg te mogen verwelkomen. In de voorstelling Tabarnak komen de circusartiesten samen om de hemel, de hel en alles daartussen te vieren. Tijdens een uitbundige hoogmis biedt Cirque Alfonse je een eigenzinnige kijk op alles wat heilig en religieus is. Met hun kenmerkende, aanstekelijke vrolijkheid zet het anarchistische gezelschap de symbolische kerkbanken op z’n kop voor hun acrobatische tricks in een onnavolgbare eigen stijl. Ga  mee op een poëtische kruistocht met dit levendige en muzikale circusgezelschap!

Najaarsevent 2020: exclusief concert Duncan Laurence

In 2013 startte Duncan Laurence aan de Rockacademie in Tilburg en 7 jaar later kan Europa al niet meer om hem heen. Het concert in Ziggo Dome in maart dit jaar was binnen een paar uur uitverkocht. Als KoBra-deelnemer hoeft u gelukkig niet in de rij te wachten, want u ontvangt 10 kaarten voor deze avond!