KoBra-gala’s  2019

Tweemaal per jaar zijn de KoBra-deelnemers en hun relaties van harte welkom bij de KoBra gala-avonden. Deze avonden beginnen met een internationale topvoorstelling die plaatsvindt in de schouwburg of concertzaal. Het gaat om besloten avonden die alleen toegankelijk zijn voor de KoBra-deelnemers en hun genodigden.

Na afloop van de voorstelling zijn alle genodigden van harte welkom bij de afterparty. De keukenbrigade van Lucebert met chef-kok Tom Biessen staat garant voor de culinaire invulling deze avond!

De voorstellingen die komend seizoen gekozen zijn voor KoBra zijn:

Voorjaarsgala 2019:  Shaken, not Stirred
Metropole Orkest, Dorona Alberti & Jeangu Macrooy
The music of James Bond

Naar verwachting gaat de 25e Bond-film in 2019 première. Bij elke film hoort een ‘Bondnummer’, inmiddels net zo’n fenomeen als de andere bekende ingrediënten zoals de gemene schurk en de Bondgirls. Het voorjaarsgala staat daarom geheel in teken van de muziek uit 24 films die sinds 1962 zijn verschenen. Het met drie Grammy’s beloonde Metropole Orkest brengt deze muziek tot leven: van Goldfinger, Diamonds are forever tot GoldenEye, For your eyes only en Skyfall. Gegarandeerd een swingend concert met veelzijdige als solisten Dorona Alberti (Gare du Nord) en Jeangu Macrooy (Judas in The Passion). Het Bond-thema is natuurlijk een perfect uitgangspunt voor een afterparty in stijl, natuurlijk met black tie!

Het kledingadvies voor deze avond luidt: heren: black tie | dames: feestelijk

Najaarsevent 2019: Ilse de Lange – New Amsterdam

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Na het internationale succes met The Common Linnets, meerdere tv-programma’s (The Voice en Ilse’s Veranda) en een rol in de Amerikaanse tv-serie Nashville bracht llse DeLange na zes jaar haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met goud en onlangs sleepte de zangeres de Edison oeuvre award in de wacht. Als verrassing kondigde zij tevens een nieuw te verwachten album genaamd New Amsterdam aan, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville.