KoBra-gala’s  2019/2020

Tweemaal per jaar zijn de KoBra-deelnemers en hun relaties van harte welkom bij de KoBra gala-avonden. Deze avonden beginnen met een internationale topvoorstelling die plaatsvindt in de schouwburg of concertzaal. Het gaat om besloten avonden die alleen toegankelijk zijn voor de KoBra-deelnemers en hun genodigden.

Na afloop van de voorstelling zijn alle genodigden van harte welkom bij de afterparty. De keukenbrigade van Lucebert met chef-kok Tom Biessen staat garant voor de culinaire invulling deze avond!

De voorstellingen die komend seizoen gekozen zijn voor KoBra zijn:

Najaarsevent 2019: Ilse de Lange – New Amsterdam

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse De Lange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Na het internationale succes met The Common Linnets, meerdere tv-programma’s (The Voice en Ilse’s Veranda) en een rol in de Amerikaanse tv-serie Nashville bracht llse DeLange na zes jaar haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met goud en onlangs sleepte de zangeres de Edison oeuvre award in de wacht. Als verrassing kondigde zij tevens een nieuw te verwachten album genaamd New Amsterdam aan, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville.

Voorjaarsevent 2020: Cirque Alfonso – Tabarnak

In korte tijd heeft het Canadese gezelschap Cirque Alfonse internationale faam verworven met zijn wervelende shows vol spectaculaire en acrobatische hoogstandjes. We zijn dan ook erg blij ze deze keer in Tilburg te mogen verwelkomen. In de voorstelling Tabarnak komen de circusartiesten samen om de hemel, de hel en alles daartussen te vieren. Tijdens een uitbundige hoogmis biedt Cirque Alfonse je een eigenzinnige kijk op alles wat heilig en religieus is. Met hun kenmerkende, aanstekelijke vrolijkheid zet het anarchistische gezelschap de symbolische kerkbanken op z’n kop voor hun acrobatische tricks in een onnavolgbare eigen stijl. Ga  mee op een poëtische kruistocht met dit levendige en muzikale circusgezelschap!