KoBra-gala’s 2018

Tweemaal per jaar zijn de KoBra-deelnemers en hun relaties van harte welkom bij de KoBra gala-avonden. Deze avonden beginnen met een internationale topvoorstelling die plaatsvindt in de schouwburg of concertzaal. Het gaat om besloten avonden die alleen toegankleijk zijn voor de KoBra-deelnemers en hun genodigen.

Na afloop van de voorstelling zijn alle genodigden van harte welkom bij de afterparty. De keukenbrigade van Lucebert met chef-kok Tom Biessen staat garant voor de culinaire invulling deze avond!

De voorstellingen die komend seizoen gekozen zijn voor KoBra zijn:

Voorjaarsgala 2018: Sutra van Sidi Larbi Cherkaoui.

Een van de meest imposante werken van de gevierde Vlaams-Marokkaanse choreograaf en culturele bruggenbouwer. Een bijzondere samenwerking met de Turner Prize-winnaar Antony Gormley, die verantwoordelijk is voor het indrukwekkende toneelbeeld met eenentwintig manshoge houten boxen. En met de Poolse componist Szymon Brzóska, die een werk voor piano, percussie en strijkers creëerde. Met negentien boeddhistisch Shaolin-monniken en live-muziek toont Sutra de vaardigheden, kracht en spiritualiteit van de kung fu-traditie in een hedendaagse context.

Het kledingadvies voor deze avond luidt: heren: black tie | dames: feestelijk.

Najaarsgala 2018: Australian Dance Theatre
 Het strakke Australian Dance Theatre is altijd goed voor een regelrechte hit. Ook The ‘Beginning of Nature’ belooft een absoluut hoogtepunt in de dansprogrammering te worden.

Het kledingadvies voor deze avond luidt: heren: black tie | dames: feestelijk