Exclusieve culturele activiteiten

KoBra biedt de deelnemende bedrijven:

Exclusieve activiteiten

Tweemaal per jaar, een veelal internationale, theatervoorstelling op topniveau. Deze gala-avonden worden afgesloten met een culinaire afterparty. Deelnemers kunnen 10 kaarten reserveren voor deze gala-avonden. Op deze avonden ontmoet u dus de andere KoBra-deelnemers en hun relaties. Het KoBra-seizoen wordt geopend met een feestelijke avond in kleine setting waarbij de deelnemer en zijn of haar partner worden uitgenodigd.

De mogelijkheid om voor medewerkers of relaties toegangsbewijzen te reserveren voor een zestal voorstellingen geselecteerd uit het theaterprogramma van Theaters Tilburg. KoBra maakt het op deze manier mogelijk dat deze bijzondere culturele voorstellingen ook in Tilburg te zien zijn.

Culturele reizen

De mogelijkheid om deel te nemen aan een speciaal voor KoBra georganiseerde culturele reis in binnen- of buitenland. De afgelopen jaren zijn er exclusieve reizen georganiseerd naar o.a. Barcelona, Marrakesh, Jordanië, Riga en Dubrovnik en (dichter bij huis) naar Amsterdam, de Veluwe, Maastricht, Keulen en Den Haag. De KoBra-deelnemer en zijn of haar partner worden uitgenodigd om aan deze reis deel te nemen. Als bestemming in 2015 is gekozen voor Bilbao.

Voor de deelnemende bedrijven zijn aan deze activiteiten geen extra kosten verbonden.

over kobra

Afterparty KoBra-gala (c) Jostijn Ligtvoet

Sidi Larbi Cerkaoui – Sutra

Exclusieve activiteiten

Guggenheim Bilbao