KoBra-sponsorvoorstellingen 2018/2019

Afwisselend en hoogstaand programma
Van het bedrag dat KoBra beschikbaar stelt voor sponsoringwordt jaarlijks een vastgesteld percentagebesteed aan bijzondere culturele voorstellingen en concerten in Theaters Tilburg. Als tegenprestatie worden KoBra-deelnemers in de gelegenheid gesteld om gratis een aantal toegangskaarten voor deze voorstellingen te bestellen. Het gaat hier om uitvoeringen die niet specifiek voor KoBra zijn geprogrammeerd en dus ook voor andere gasten toegankelijk zijn. Voor deze avonden geldt dus geen specifiek kledingadvies.

De definitieve selectie voor seizoen 2018/2019 vindt u hier. Voor elke voorstelling is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Deze kaarten worden zo eerlijk mogelijk verdeeld onder de bedrijven die het aanmeldingsformulier voor 1 augustus het formulier hebben teruggezonden.